keskiviikko 23. lokakuuta 2013

TÄYTETTYT PAPRIKAT

Jos riisiä jää,  tämä resepti on hyvä vinkki.

Tarvitset vain 2-3 paprikaa, parempi jos ovat aika isoja ja punaisia tai keltaisia, riisiä, pekonia voita ja juustoraastetta. Jos te tykäätte, voitte myös käyttää chili kastiketta, kun ne ovat valmis.

Leikkaa paprikat niin, että ne voi täyttää, minä leikkaan vain sen puolen, joissa on paprikan "hattu".
Sulata 50gr voita ja liisä se riisin, pekonin ja juustoraasteen kanssa.

Pippuria ja suolaa oman maun mukaan, ja paista noin 10 minuttia uunissa 180 astetta.

Se on hyvä alkuruoka, tai paprikat voi tarjota lisäkkeenä lihan  tai kalan kanssa.

PS: Katso aina, mitä teille on kaapissa, voitte lisätä aina mitä te haluatte riisin kanssa, tarkoitus on käyttää riisia ja sitä mitä te löydätte omasta kaapista ja jääkaapista, oman maun mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.